Velkommen til Gymnastikafdelingens tilmeldingsside.
Her kan du oprette dig som medlem af foreningen og tilmelde dig et hold eller aktivitet i gymnastikafdelingen.

Dette gøres i 4 enkle trin:
  1. Klik på ”Opret Profil” nede i venstre hjørne på denne side udfyld felterne på siden der kommer frem. Slut af med at trykke ”Opret profil” nederst på siden. Hvis du/dit barn allerede har en profil, logger du ind på profilen.
  2. Klik øverst på siden på "Gymnastik" (når du kan se denne side, er du under gymnastikafdelingen).
  3. Klik på ”Holdtilmelding” i menuen til venstre på siden og vælg det hold du vil tilmeldes/læse mere om.
  4. Klik på prisen på holdet du vil tilmeldes og følg instruktionerne vedrørende betaling.

Har du nogle spørgsmål til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte Helle på helle@orestadif.dk
eller tlf. 26 14 97 18.

Gå til Ørestad IF’s website